• Dzień Języków Obcych 2024

• Dziękujemy uczniom wszystkich klas naszej szkoły i ich wychowawcom za udział i zaangażowanie w konkursie z okazji Dnia Języków Obcych, obchodzonym corocznie o tej porze. Nowo powstałe lapbooki można podziwiać na korytarzu szkolnym do ferii. Zachęcamy do oglądania i poczytania ciekawostek o Hiszpanii, Turcji, Niemczech, Wielkiej Brytanii, Czechach, Ukrainie, Austrii i Grenlandii.

Jolanta Hobot, Iwona Huczkowska, Monika Ulmaniec

• Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty na dostawę oleju opałowego w roku 2024

• Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

Dyrektor Szkoły Podstawowej Nr 3 im. Armii Krajowej w Pcimiu zawiadamia, że w postępowaniu prowadzonym w trybie zapytania ofertowego na:dostawę oleju opałowego do Szkoły Podstawowej Nr 3 w Pcimiu w roku 2024 dokonał wyboru najkorzystniejszej oferty

1. W odpowiedzi na zapytanie ofertowe do dnia 03.01.2024 r., złożono 3 oferty.

2. Za najkorzystniejszą  ofertę Zamawiający wybrał ofertę Nr 3 złożoną przez:

Gaz Petrol Sp.z o.o.

55-080 Kąty Wrocławskie ul. 1 Maja 90

Oddział Oświęcim–Babice ul. Krakowska 17 A

32-600 Oświęcim–Babice

Powyższa oferta została wybrana w oparciu o przyjęte kryteria: cena - 50%, rabat/upust - 50%

• Witamy!

• Szkoła Podstawowa Nr 3

• Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.