• II miejsce w Gminnym Turnieju Wiedzy o Regionie

• Uczniowie naszej szkoły zdobyli II miejsce w I edycji "Turnieju Wiedzy o Regionie - Zwyczaje, obyczaje dawniej i dziś". W Turnieju wzięły udział cztery szkoły podstawowe z terenu gminy Pcim, ogółem 17 uczniów. Naszą szkołę reprezentowali: Patryk H., Milena M., Wioletta S. z klasy VI oraz Monika F., Mateusz F., Natalia S. z kl. V. Uczniowie ze Suchej dzielnie walczyli. Ulegli tylko zespołowi ze SP w Trzebuni. Serdecznie gratulujemy.

• Witamy!

• Szkoła Podstawowa Nr 3

• Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.